E-learning


E-learning

E-learningről

Az e-learning képzések elektronikus úton közvetítik a tartalmakat, amelyekhez interneten keresztül lehet hozzáférni. A tananyagok a szöveges információk mellett multimédia-elemek, interaktív animációk, szituációs gyakorlatok alkalmazásával teszik könnyen befogadhatóvá és elsajátíthatóvá az ismereteket. A képzés ideje alatt folyamatos, teljes körű és objektív visszacsatolást kaphatsz a megszerzett tudásról. Az e-learning tananyag gyorsan tudja követni az ismeretanyag (például a KRESZ) változásait is.

Az e-learning oktatáshoz tananyagra és keretrendszerre van szükség. A keretrendszer (e-Titán) azonosítja a tanulót (biztonságos belépés egyedi kóddal), tárolja a tananyagban történő előrehaladást és az elvégzett tesztek eredményeit. Számon tartja a tananyagrészek elvégzésének sorrendjét, az előrehaladás feltételeit (pl. egyik fejezetről csak sikeres teszt esetén lehet továbblépni a következő fejezetre) és a tanulásra fordítható időt is.

Az e-learning előnyei

Bárhol és bármikor hozzáférsz a tananyaghoz, csak számítógép és internetelérés kérdése az egész. Nem kell órákat utaznod a tanfolyam helyszínére, időt és energiát spórolsz, sőt, akár külföldről is tanulhatsz. A saját ritmusodban haladhatsz, mégis szabályozott az előrehaladásod. Annyit tanulsz, amennyi időt éppen rá tudsz szánni. Az interaktív tartalom, az érdekes és életszerű példák könnyen érthetővé és megjegyezhetővé teszik a tananyagot. Rendszeresen ellenőrizheted a tudásod, hogy lásd, hol tartasz, és mennyi felkészülésre van még szükséged a sikeres vizsgához.

Demó tananyagainkat itt találod:

AM, A1, A1(B), A2, A, B, C, D, CE, GKI

Amennyiben megtetszett jelentkezz irodánkban, jelentkezés feltételei ugyanazok mint amit kategóriás képzéseknél felsoroltunk.

Autósiskolánk regisztrálja a Tanuló adatait, majd megrendeljük a szolgáltatást. A szolgáltató a Tanuló részére, az általa megadott e-mail címre elektronikus levélben megküldi az e-learning képzésben való részvételhez szükséges regisztrációs URL-t, melynek használatával a Tanuló megadhatja egyedi  felhasználónevét és jelszavát. Ezt követően a Tanuló beléphet a képzésbe. Freemail-re és citromail-re nem lehet regisztrálni!